PrezLee az akrobata

Ma dolgozgattunk amikor az ablakon kinézve egy elég meglepő jelenet fogadott: PrezLee billegett a vastag kőfalon, leste a macskát, amely egy lécen feküdt. Sajnos mire előkaptuk a telefont, mert a fotógépet nem találtunk PreLee már  csak így volt lekapható:

prezlee_az_akrobata

A kép “művészi értékén” már csak javít a szúnyogháló is… Előtte mind a négy lába a kövön volt, majdnem fejre esett nagy igyekezetében.

Amúgy a macskákkal egyre jobban van, egyikkel nagyon összebarátkozott, néha össze szoktak ütközni ha egyszerre rohannak felém, azt hiszem a macska is enyhén gyagyás, nem csak a kutya úgyhogy jó társaság. Azt a macskát is kezdi megszokni amelyet mostanáig nagyon kergetett, többször “kaptam azon”, hogy teljesen érdektelenül elmegy mellette. Nem angyal azért, mert nem halaszt el egy egy komolyabb alkalmat, hogy felkergesse a macskát a fára de már nem akarja megenni sem. Itt a harmadik macskát figyeli, az a fásszínben található ócska széken szokott tanyázni, főleg ha olyan szép idő van mint ma. Széltől óvva, napsütötte helye van egy puha szivaccsal. Csakhogy karmol… és fúj és harcias némber, nem lacafacázik sokat PrezLeevel, így az inkább ilyen hátsó megfigyeléseket hajt végre.

Ennek a legviccesebb része, hogy ha én biztatnám, hogy felugorjon egy ilyen “veszélyes” helyre akkor nagyon tiltakozna ellene…

Hozzászólás