Paco…

Paco egy 3 éves Szentbernáthegyi kan. Aki a fellegvári gödör urának képzeli magát 😀 Ezzel nem is lenne semmi gond, mert bár uralkodik, egészen méltóságteljes uralkodó. Nem esik neki a kutyáknak és szedi szét őket, inkább hangal és megjelenéssel próbálja őket jobb belátásra bírni. Eddig ez minden kutyánál bevált. A farkaskutya is vissza vissza pofázik, de komolyan nekiesni nem mer, a többiek is mind behódolnak előtte… de PrezLeevel lehet lesznek gondok. Vagy… befejezi a kötekedést vele, vagy verekedni fognak… de akkor keményen.

PrezLee 5 nap múlva tölti a 7 hónapot. Tegnap már volt egy összekoccanásuk Pacoval. Egyelőre még védekező visszapofázás volt PrezLee részéről, és teljesen igazat adott mindenki PrezLeenek 😀 Ugyanis ő szépen elvolt, a gödrét ásta, amikor Paco odaszaladt hozzá és nekifogott pofázni. Vagyis nagy szájjal ugatni és lökdösödni. PrezLee meg egy ideig csak nézte, de amikor túlzásba vitte akkor biza nekiszökött a hatalmas kutyának és “foggal körömmel” támadta… Ezekbe a vitákba nem szólok bele, mert az csak elmérgesítené a helyzetet… az eredmény pedig az lett, hogy a  továbbiakban Paco békén hagyta. Szépen kerülték egymást.

Nekem nagyon tetszik PrezLeenek ez a fajta viselkedése. Mármint az, hogy nem ő kezdi a cirkuszokat, de nem is hagyja magát ha rálépnek a tyukszemére! Remélem ilyen is marad nagykorára is.

Hozzászólás