Mozgalmas nap

Ma igencsak mozgalmas napja volt PrezLeenek. Reggel voltunk kocogni, délben jöttek a szüleim, megint később meglátogatott egy volt osztálytársam, kicsit még később egy barát jött segíteni, megint kicsit később kikocsikáztunk a városból és egy jó nagyot jártunk.

PrezLee már szó nélkül ugrik be a csomagtartóba, kissé még igyekszik átmászni az ülésre, de nem igazán erőlködik. Amolyan ha megpróbálom és megy átmászom, de ha nem, akkor maradok alapon végül a helyén marad csak menjünk.

Amint kiértünk a városból, egy földúton haladva már nekifogott hevesen nyaffkalódni, mivel felismerte a helyet. Nem sokkal ezután leparkoltam a kocsit majd elindultunk gyalogosan baktatni. Egy adott pillanatban közel értünk egy házhoz, amelynek nem látszott ha van kerítése, az udvaron meg egy kutya ugatott, láncon. Gondoltam megelőzöm, hogy PrezLee oda menjen szemtelenkedni, hát megkötöttem. Majd tovább haladtunk és rájöttem, hogy mégiscsak van kerítés.  Ekkor el akartam engedni PrezLee-t és abban a pillanatban egy nyúl szökkent fel és kezdett el rohanni.

Amíg sikerült kiakasztanom a nyakörvből a pórázt a nyúl jó előnyre tett szert és PrezLee mint az eszeveszett nekiiramodott meg közben ugatott. Amolyan “jaj te nyúl ne szaladj olyan gyorsan mert mérges leszek” jelleggel, tényleg nagyon vicces hangokat hallatott. Persze nyúl koma nem hallgatott rá és elrobogott, PrezLee meg visszafordult.

Ezután aránylag nyugisan telt a séta, majd kicsit várnia kellett ránk a Cora parkolójában ahova még zárás előtt sikerült beszaladni. Szerencsére a nap már lenyugodott, így nem lett túl meleg a kocsiban.

Hozzászólás