Ma… felfedeztem

Hogy a boldogságomhoz valami 100.000 euronyi összeg hiányzik csak. Ha valakinek van nélkülözhető “boldogság adagja” szívesen elfogadom ajándékba 😀 .

Megtaláltam az “álmaim földjét”… kicsit messze van innen, méghozzá Corfu szigetén, egy icipici faluban, 5 kilométerre a tenger parttól, 13 kilométerre valami várostól, valami 1000 négyzetméter terulet, egy még icike picikébb félig romba dőlt ház van rajta és egy eszméletlenül nagy fa… persze vannak kisebbek is, de ez az egy ez borzasztóan nagy.  Az egészben a lényeg a borzasztóan nagy fa… amiben remélhetőleg van egy elég nagy odú is, ahova ha AKAR… meghívnám Csipikét (a gonosz törpét), hogy költözzön be Rettenetes Réz Úrral! Előre megmondom, hogy ha nincs megfelelő méretű odú nem is érdekel az egész!

Kép is van róla, ime ni… ide akarok költözni.

Sakkor itt fogunk lakni boldogan míg meg nem halunk… bla bla bla… PrezLee az örző védő, KrumpLee a móka mester jövendőbeli bullterrier és VirsLee a tacskó … Még lehet, hogy követni fog egyéb állatsereglet is, de azt majd csatlakozásukkor elmondom…

Nah… jólmegaszontam a dolgokat…

2 thoughts to “Ma… felfedeztem”

Hozzászólás