Lilli vagyis LiLee

Ez lett a malacka neve. Lilli. Most már egészen világos, hogy Lilli köszöni szépen jól van, és azon kívül, hogy fele akkora mint a testvérei, semmi baja nincs. Persze amiért ilyen kicsi, nem mehet vissza a többiek közé, így egy ideig, konyhamalaccá lett kinevezve. Nagyon hisztis tud lenni, innen tudjuk, hogy biza Lilli malacka jól van. Amint éhes azon nyomban ennek hangját adja, legyen éjjel három vagy éppen este 8. Neki nem számít, azonnal kell. Vagy csak unatkozik…

PrezLee meg nagyon rendes eb. Megosztja vele a pokrócát, nyalogatja és néha néha barátságosan bekapja  a fejét. Persze Lilli malacka mindezt nem bánja.

Lilli egy ketrecben lakik, mert ha nem egész nap csak láb alatt lenne. De elég gyakran ki van engedve. Ilyenkor az első dolga, hogy nagyon hangosan “veszekedve” megy egyenesen PrezLeehez, ott röfög neki, az meg még egy két barátságos pacsit is ad neki. Persze ettől malacka szinte hasra esik, de mintha mindez nem érdekelné.

Várom, hogy legyen melegebb, ugyanis akkor mehet majd ki az udvarra. Szerintem PrezLee megtanítja Lillit, hogyan kell kutya módjára játszani.

Jut eszembe 😀 kell szóljak a családnak, hogy LiLee a neve a malacnak 😀

Hozzászólás