Komisz

Ez a PrezLee egy nagyon komisz eb! Ekkora huncutot ritkán lát a világ. Mivel mostanság kevésbé volt lefárasztva, ez tény, hát mindenfélét kiagyalt, csak hogy foglalkozzak vele. Először is nekifog ajtót nyitogatni. Jó ezt megoldottuk azzal, hogy a széket odatettem az ajtó elé, így már nem nyitogatja az ajtót, csak a kilincset babrálja. Ezután, benéz a szekrénybe. Igen, be biza, nagyon ügyesen megböki az ajtót, kinyitja és benéz. A kabátot vagy valamit amit ott talál elkezdi bökdösni, közben komiszul néz, hogy látom?Mert a lényeg az, hogy észre vegyem a tevékenykedését. Ha bírom (de általában már nem és rászólok, ekkor ő örvend egyet, és gondolkozik valami újabb trükkön), majd megharapja az egyik növényem levelét. Már szép cifra, és ezt is csak azért teszi, mert mindig lereagálom.
Innen a szemétben való kutakodás következik, a fürdőszoba ajtó nyitogatása, valami (bármi) véletlen leverése az asztalról, nini egy gumikacsa, csipogtassuk csak meg, majd ha még mindig nem érte el, hogy leteremtsem, akkor az ágya (van, mikor elsőre ezt kezdi rámolni) kirázásán dolgozik. Ha akarom, hogy abbahagyja minél hamarabb… a.) vagy nekifogok játszani vele, vagy b. teszem a süketet és hülyét, aminek az eredménye egy nagyon keserves nyögés lesz, miközben letargikusan lecsapja magát a szoba közepén levő cuccaira.

Azt is tudni illik, hogy mindezeket a tevékenységeket kizárólag és csakis akkor csinálja, amikor itt vagyok a gép előtt, dolgozni próbálok, mert tőle nem igazán lehet mikor rájön a hoppárlé, mert ha véletlenül az emeleten levő ágyban tartózkodok, akkor max idegennyelv előadásokat tart nekem (meeeeeeeeh nyeeeeeeeehhh meeeheheheeeeee stílusban). De olyankor nem rongál, nem foglalkozik mindenféle hülyeséggel. Hja, ha alszok, biztos soha semmiféle jelét nem adtam, hogy kicsit is érdekel amit művel, és így nem látja értelmét. Amikor itthon hagyom egyedül, akkor is nyugisan alszik a helyén.

Hozzászólás