Kolozsvári kutyakiállítás fotók

Hát ez is megvolt. És valahogy amikor ott voltam hálát adtam, hogy nem mentem PrezLeevel!. Rengeteg ember, rengeteg kutya, csak elképzelnem kellett milyen idegesítő egy helyzet lett volna mindezt túlélni PrezLeevel és azon nyomban elkezdtem örvendeni, hogy csak én mentem. Magamra tán egyszerűbb vigyázni 😀 PrezLee meg volt olyan rendes és aludt itthon. Legalábbis remélem, mert semmi panaszt nem mondhatok róla, minden a legnagyobb rendben maradt itthon.

Bevallom kicsit elkéstem a kutyakiállításról… a dobermann bírálatoknak már vége volt. Egy barátnőmet felhívtam, ők már haza is mentek, mert valami zűrt találtak a kutya fogánál, ha jól értettem és nagyon ki volt borulva. Továbbá még találkoztam jó néhány nagyon elégedetlen ismerőssel, de ugye mivel nem vagyok én igazán jártas a kutyakiállítások világában, most nem tudom mennyire az egójuk volt nagyon megsértve, vagy tényleg pocsék döntéseket hoztak a bírók.

Aztán még nézelődtem, bámultam ki a fejemből, fotóztam, szidtam az a akkukat amiért valszeg újakat kell vennem, ittam egy sört (ha úgysincs jogsim és ingyen volt miért is ne???), ettem egy rántott csirke combot, megnéztem egy szuper bemutatót zebekkel majd hazajöttem. És nem bánom egy percig sem, hogy drágalátos imádott zebem itthon maradt 😀

Cserébe megtanítottam neki ma egy új parancsot 😀 Úgy hívják, “papagáj” Annyit jelent csak, hogy mondom papagáj, mutatom a karomat és mint valami jómadár ő “rászáll”, rátelepszik két lábbal. Mivel csirkehús falatkákkal “gyakoroltuk” valami hihetetlen sebességgel megtanulta. Kb második “papagáj”-ra tudta mi a dolga.

Mondtam már, hogy imádom ezt a nagyon lökött barna dobermannt? Ha nem akkor azt hiszem itt az ideje, hogy elmondjam még egyszer 😀 Imádom. Csak még mindig nem értem, hogy sikerült egy ennyire lökött példányt beszereznem.  Ha meg ilyenre neveltem akkor 😀 Huhh … inkább ne részletezzük a témát mert kiderül, hogy kutya hasonlít a gazdára, gazda a kutyára stb és ez rossz fényt vetne rám. Vagy jót? 😛 Nézőpont kérdése :))))

Na következzenek a képek… tadam, tadadadam: Kutyakiállítás 2009 november 14, kolozsvár :D, nagyon szubjektív fényképsorozat…

Hozzászólás