Kocsi…

PrezLee ugye megszokta, hogy a kocsiban a hátsó ülés az övé, és csak rövid időre hajlandó mondjuk a felét átadni valakinek. Szeret autózni, sőt kimondottan imád autózni, van hogy lehurcol a kocsiig, megáll előtte és néz rám, hogy na megyünk… Az is mindegy, hogy milyen autóval megyünk, mindaddig, amíg ő benne lehet, és talán jó ha én is ott vagyok, de ebben nem vagyok annyira biztos 😀 Ha a kocsikázásról van szó, lehet elmenne autózni nélkülem is.

Azt néztük, hogy a másik autóban simán “lakhatna” a félkombi részben, olyan “hatchback” vagy mi a bánat az elnevezése, nem kombi, de majdnem az, és a hely elég nagy lenne, ahhoz, hogy ott szépen és kényelmesen elférjen. Eddig ez rendben is volna, valahogy meg csak betuszkoljuk a kutyát ha magától nem megy, amíg egyszer kétszer megszokja, hogy ott utazik, de a bökkenő, hogy valamiféle hálót kell szerkesszünk, amivel a csomagtérben marad a kutya és nem mászik előre a székekre 😀

Mert arra már volt példa, hogy ismerőssel mentünk egyet kirándulni, a kombiba hátul tettük a kutyát, de még be se csuktuk mire ő szépen elhelyezkedett a “méltó” helyén, vagyis a hátsó ülésen.

One thought to “Kocsi…”

  1. Fressnapfban, és talán máshol is kapható olyan rács, amivel a csomagtartó leválasztható az utastértől. Állítható lábai vannak,és a szélessége is állítható, így bármelyik 5 ajtós autóba betehető. Kb 10e Ft volt, de nekem bevált.

Hozzászólás