Kocsi sztori..

Nem is tudom, ha ezt elmeséltem valaha, ma jutott eszembe, mikor a kocsi zárjairól beszélgettünk.

Az UDI, vagyis az Audi, a drága kicsi autóm, ami már mindjárt egy hónapja szépül, javul, (szépülne, javulna, ha az idő megengedné, de nem engedi…)  zárjai furán működnek. A csomagtartó a legérdekesebb, ugyanis ha az becsukódott, akkor máris be van zárva. Ismét kulccsal kell kinyitni, másképp nem megy. A további bökkenő, hogy van egy pótkulcsom, de valami fura véletlen folytán az ajtó zárat nyitó kulcs, nem nyitja a csomagtartót. Pedig az eredeti ajtó zárat nyitó kulcs nyitja. Nem találok magyarázatot, hogy miért van így, de jelenleg így van. Ebből fontos megjegyezni, hogy a csomagtartóhoz egyetlen egy kulcs van, és ha becsukódott akkor be van zárva.

Innen jön a “kaland”. Még a nyáron történt. Bolondoztam az ebemmel, szokás szerint valami hülyeségre akartam megtanítani. Méghozzá arra, hogy beugorjon a csomagtartóba. Természetesen ő nem akart, na annyira nem hülye 😀

Gondoltam egyet és nagyot, becsüccsentem én a csomagtartóba, és hívtam, hátha akkor csatlakozik, követve a jó példát. Nem történt meg, ehelyett elkezdett jól szórakozni rajtam, ugrált, ugatott de nem jött a közelembe. Nagy okosan, fogtam magam és magamra húztam a csomagtartót! Amolyan lássa, semmi oka nincs félni, elvégre ni a gazdi is milyen bátran van ott… Ekkor történt a dolog ami eléggé vicces lett volna… Ugyanis PrezLee szökkent, ugrott, tudja a bánat mit csinált, nem nagyon láttam, csak éreztem, hogy a lábával jól meglöki a csomagtartó tetejét, az meg nagyon kicsin múlott, hogy nem kattant be, engem BEZÁRVA :))))

Tessék röhögni, nagyon mókás volt, a süket fejemmel meg fel se fogtam mekkora galibát okoztunk majdnem! Ugyanis csak miután felnyitottam a csomagtartót vettem észre, hogy hú b@sszus a kocsikulcs, az egyetlen ami nyitja a csomagtartót a zsebemben volt!!!

Jól néztem volna ki, ha flex-el kell kibányászni engem a saját kocsim csomagtartójából ahova az ebem “zárt be” :))) .

Hozzászólás