Hulahop karika

Van egy ilyenem. Párszor megpróbáltam használni, megy is valamennyire , csakhogy meguntam. Nincs nagyon kedvem félórákat kavargatni amíg végre fél perc összefüggő karikaforgatást tudok végezni. De a karika nem vész kárba!

Megtanult PrezLee karikát ugrani. És ezen “hülyeségemet” utálja. Mármint, hogy ugráltatom át a karikán. De át tud ugrani. Én meg heccelem, az orra elé tartom a karikát, és a túoldalon például a kötelet… csak akkor rángatjuk a kötelet, ha átugorta a karikát. Vagy… közlekedik a folyosón… és csak akkor tud áthaladni, ha átugorja.

Már egészen különleges taktikákat dolgozott ki. Páldául a helyben ugrást, amikor igazándiból ő csak felszökken én meg átviszem a karikát alatta-fölötte… Vicces ez a fajta szökkenése és tutira azért szökik, hogy hagyjam már békén!!!

Most meg volt olyan rendes és a folyosóról becipelte a napozó pokrocát! Ma még számíthatok kreativ hülyeségekre, mivel keveset volt kint, nekem meg fogfájosan, esőbe, majd eső utáni pancsba bevallom nincs idegem kivinni. Még játszunk egy sort a szobába, majd mint a jógyereket lefektetem …

Hozzászólás