Hétvége

Hétvégén megint falun voltunk mint a “régi szép időkben”. Gondolok itt a jogsi nélküli régi szép időkre 😀 Végre valahára eltelt az a fránya hónap. És bevallom hősiesen ilyen legálisan még életemben nem vezettem 😀 Mindenhol mindent betartottam. Még kissé túlzottan is. Belepusztultam volna ott helyben ha megállít egy rendőr és csak akár meg kell mutassam neki a jogosítványomat. Kiszedem a szemét! Szóval, nagyon nyugisan mentem, mondhatom végül is, hogy jót tett az a hónap kényszerpihenés autózás szempontjából.

Kiérve PrezLee és Győző nem kapott össze, sőt meglepően kedvesen köszöntötték egymást. Szombat estére értem ki, így az első közös séta az vasárnap reggel volt. Minden gond nélkül zajlott. Apu vitte a három dögöt, nem akarták megenni egymást. Még csak össze se hördültek.

Vasárnap a két kutya (a harmadikkal nem sokat törödtek) egész végig békésen “legelészett”  az udvaron. Ebéd után egy sétára indultunk, család, plusz 3 kutya, plusz egy kecske felállításban, itt is minden a legnagyobb rendben volt. Rohangáltak az ebek, főleg PrezLee a Duracell kutya, egyetlen percig meg se állt, még szaglászni is futtában szaglászott.

Hazafele menet azonban megtörtént a baj. PrezLee, Győző és Balázs úgy összeverekedtek, hogy ihaj csuhaj, és a komiszság részükről ott volt, hogy Győző letámadta PrezLeet, majd Balázs hirtelen felindultságból besegített neki. Ketten ledöntötték és esélye se volt szinte semmire se. Szerencsére volt egy kecskét terelő husáng késznél, na azzzal szapultuk a két támadót, míg valahogy szétválasztottuk öket.

Nagyon komoly baja nem esett PrezLeenek, kicsit meghúzódott itt meg ott, van 2 harapott sebe is, de azok is csak felületiek, inkább az önbizalmát törték le, kimondottan szomorú volt. Na de sebaj, ilyen is van, kicsit tutujgatjuk, mire katona lesz elmúlik az egész. Lehet még jól is jön, hogy kicsit letörték az egóját az uraságnak…

Minden esetre a sok rohanástól tuti biztos izomláza van, a balhétól meg itt ott megpotyolódott, ma olyan volt mint egy kisbeteg, jön, hogy megegyem azt az édes bárgyú pofiját.  Nem izgulok különösebben, máskor is volt ilyen egész nap alvós, főleg ilyen rengeteget rohangálós kiadós séta után.

Kicsit aggódok, hogy mi lesz azon a héten amikor megyek világgá, és persze a kutyát ott kell hagynom, nagyon remélem észhez térnek a legények és nem bakalódnak többet.  A bosszantó tényleg az, hogy otthon az udvaron még kaján se kapnak össze… Erre derült égből villám csapás ripsz ropsz egymásnak ugranak kint a szabad ég alatt… Csak eldől ez a rangsor vita is egy szép nap. És szerintem nem is sokára.  Hiszen akárhogy nézem Győző lesz a nagyfőnök, majd PrezLee és a végére marad Balázs. Azzal a testtel ami Győzőnek van 😀 Majd 20 kilóval több mint PrezLee csak nekimegy és ledönti.

Hozzászólás