Gyagyás Győző

Győző mindig nagyon igyekszik csak valahogy nem sikerül neki. A nagy buzgóságában mindig valahogy elbaltázza a dolgokat.

Ma késő délután kimentünk velük a gyepre. Közben a tehenek is befele igyekeztek. Ez majdnem minden alkalommal megtörténik, tehát nem újdonság. Csakhogy ma Győző minden elánnal ami benne volt vettette bele magát a tehén üldözésbe. Hogy miért? Mert most ő akart az ügyes lenni! Szegénynek megint nem jött össze, ugyanis a teheneket továbbra sem szabad kergetni, meg üldözni… Csakhogy az ő fejében még az maradt meg, hogy két napja SZABAD VOLT….mármint amikor PrezLee elzavarta őket az útról.

Érdekes, hogy PrezLee felfog ilyen árnyalati különbségeket: hogy a tehenet lekergetni az útról igen, de kergetni a tehenet nem szabad.  Ilyen szempontból PrezLee nagyon jól “sikerült”. Ott legelészik békésen a boci, ő meg elmegy mellette és még csak rá se néz.

Nos a Győző tehén kergetésének az lett az eredménye, hogy végül PrezLee megint beavatkozott és elkergette Győzőt a tehenektől… Kész röhej és kalamajka volt az egész…

A vicces a dologban, hogy Győző erősebb mint PrezLee. Ha lenne esze is hozzá semmi perc alatt lemoroghatná a fejét. Azonban PrezLee úgy ügyeskedi ki a dolgokat, hogy dominálja a behem nagy ebet…

Hozzászólás