Azon gondolkozom…

Hogy a legközelebb egynapos túrára vinni nem fogom tudni. És persze azon töröm a fejemet, hogyan hagyhatnám itthon, úgy, hogy ő se szenvedjen kimondottan, a lakásba se legyen bezárva, a dolgát is el tudja végezni és mi is tudjunk mégis elmenni. Persze legjobb lenne vinni, de ha olyan a hely akkor nem lehet. Mint most is sziklás, meg mászós, meg társai.Na meg a busz, amivel nem lehet vinni slusz passz.

Aztán eszembe jut, hogy esetleg hagyhatnám a garázsban, elvégre ott is “ismerős a hely”, nem idegen neki, már volt oda bezárva, igaz csak röpke félórára, de ha 6-7 órát ott maradna az sem hinném, hogy tragédia lenne. Hagynék neki pokrócot, meg vizet, illetve egy nagy csontra is gondoltam amivel elszórakozhatna, és ott ha kell neki elvégezheti a dolgát is.

Egyszer azt hiszem kipróbálom 😀 Megtehetném úgy, hogy nem megyek el, csak leviszem és ott hagyom. Aztán lássam mi is a reakciója.

Mert így az a hátrány van, hogy ki kell vinni falura előző nap, majd következő nap vissza kell hozni. Az 4x25km. És válság van kérem…

Másik opcióm, hogy a lakásban hagyom és megkérem az egyik szomszédot (aki mellesleg állatorvos is), hogy legyen szíves átjönni és levinni pisilni az ebet mondjuk 2x aznap. De ez megint függőséget jelent, megint attól függ, hogy otthon van-e a szomszéd vagy sem…

Hozzászólás